2018-07-11 07:31:11• hírek • Bede Emőke

Apában fogták el a gyilkosság miatt körözött férfit

Kedden reggel kegyetlen tragédia rázta meg Nagybányát: egy köztiszteletben álló férfit, aki aktív éveiben a Prefektusi Hivatal alkalmazásában állt és nem mellesleg egyetemi oktató is volt, holtan találták a lakásában.

A 65 éves férfi holttestét július 10-én, azaz  kedden reggel találta meg a felesége; hogy gyilkosság áldozata lett, már az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt. A rendőrség szerint egy családon belüli konfliktusból alakult ki a verekedés, melynek aztán végzetes következményei lettek. A hivatalos szervek elsőszámú gyanúsítottja az áldozat fia, aki elmenekült a lakásból, és nem mellesleg komoly pszichés gondokkal is küszködik.
 

A rendőrség azonnal körözést adott ki a feltételezett elkövető ellen, akit néhány órával később, 22:15-kor a Szatmár megyei Apa település területén fogott el egy rendőrökből és csendőrökből álló egység. A férfit gyanús viselkedése és a személyazonossági okmányok hiánya buktatta le. A 38 éves férfit a rendőrség emberei átadták a Máramaros megyei kollégáknak, akik az egyik helyi kórházba kísérték az illetőt, hogy pszichológiai szakvizsgálatnak vessék alá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: